• ···
Viaplay vinderen!

Graviditetsspørgsmål?

 photo rr97_zps41a76690.jpg

Sidst jeg var gravid i Blogland, havde jeg ikke dette forum at skrive på, så skrev nærmest ikke om min graviditet. Men nu har jeg jo ROTR, så vil da gerne dele lidt. Så nu er det nu hvis I har nogle spørgsmål, som I gerne vil have jeg svarer på, eller noget bestemt jeg skriver om 🙂

Ps. kjolen er fra H&M Mama, og kan købes lige her for 199,-

   

9 kommentarer

 • […] Jeg har forresten lavet et indlæg her, hvor jeg samler jeres […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Tror du, at det her bliver din sidste graviditet?

  Køber I scanninger ved siden af de to obligatoriske?

  Hvordan har din graviditet været indtil videre?

  Har du haft nogle bestemte cravings?

  Hvor mange gram og cm har S og F vejet og målt, da de blev født?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvilke overvejelser gjorde I omk et tredje barn? Jeg har selv to smukke og fantastiske drenge og ønsker at give dem endnu en søskende at dele livet med 🙂

  Hvordan reagerer din krop på en trejde graviditet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Pedersen

  Hej smukke. Har en veninde der er gravid og vi snakkede om graviditetsstrømpebukser den anden dag. Hun havde svært ved at finde nogen gode. Da jeg sidst var gravid brugte jeg ventestrømpebukser fra H&M men jeg var ikke ovenud tilfreds. Har du nogen anbefalinger? Hvad bruger du selv?
  mvh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Hej

  Jeg er meget i tvivl om brug af neglelak OG neglelakfjerner.
  Bruger du nogle særlige produkter, eller gør noget anderledes?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hope

  Kan huske sidst at du brugte meget samsøe &samsøe tanktops. Hvordan holdt de formen? Kunne de bruges igen bagefter?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Spørgsmålet passer måske ikke helt til kategorien, men kan være du alligevel vil svare på det! I mange år har du ikke ville vise dine børn på de sociale medier, hvilket man må sige har ændret sig. Hvordan kan det være at du pludseligt har valgt at vise dem frem og deres navne? Føler du ikke længere behovet for at beskytte dem på samme måde, som du gjorde før? Jeg synes personligt det er fedt, du har ændret holdning til det, men synes det er interessant at høre hvilke tanker der lægger bag det 🙂
  Tak for to gode blogs, som jeg nyder at følge!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Min lille pige er 2 uger gammel nu, så det ville være fedt hvis du på et tidspunkt ville lave indlæg om ammevenligt tøj og andre baby-tips fra en erfaren mor 🙂

  Men ellers synes jeg også det vil være interessant at høre om din graviditet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvad er dine tanker omkring brug af skønhedsprodukter i graviditeten? Jeg prøver så vidt muligt at undgå parfume, parabener osv., men har svært ved at slippe hår- og neglelakken helt.
  Tak for to fantastiske blogs!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Viaplay vinderen!